VIDEO-TAKE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 125 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Video-Take. Meer weten? Ontdek meer

18 dec 2023 om 13:04 Lekker & Snel!
21 aug 2023 om 14:33 Eten was lekker,maar heeft enorm lang geduurd voor we ons eten hadden. Het heeft zelfs twee uur geduurd,maar kon dit niet aanduiden
22 mei 2023 om 14:05 Bestelling was niet compleet bij levering. Gebeld ervoor, ze zijn de rest van de bestelling 1u30 later komen leveren. Had toen gevraagd zonder tomaat, maar zat wel tomaat bij.
20 mrt 2023 om 15:38 Eten altijd vers gemaajte broodjes super lekker bestellingen gebeuren zonder fout wel helaas voor de levering 60 tot 85 minuten wachten voor ik deze heb ontvangen en ik op 1,5 kilometer verderop vroeger steeds snelle leveringen.
28 feb 2023 om 14:14 Blijkbaar mag je voor 1 broodje niet bestellen terwijl ik nog een boulet,saus en drinken had. Hierdoor aan 15 euro kwam en 3 euro bij betaal voor levering op nog geen 4km.. ze wisten me te zeggen dat dit niet de bedoeling is? Laatste keer ook weer..
22 feb 2023 om 13:36 Lekker eten en bovendien snel bezorgd. Wel foute saus tussen het broodje, mayonaise terwijl er was gevraagd om andalouse.
30 jan 2023 om 15:04 Wij hadden 2 pasta's besteld en kregen deze pas na 90min en 4 telefoontjes. Helaas was deze koud en smakeloos. We hadden deze zaak gekozen door hoge beoordeling maar zoals je hieronder kan zien zijn er dubbele reacties van dezelfde personen!!
12 jan 2023 om 14:34 Heel lekker en verzorgd zoals altijd
12 dec 2022 om 18:40 Voor een broodje 1,5u wachten teveel voor een middagpauze waarin ik nog moet gaan werken . Minder aannemen dan ,alle respect . Je kunt aannemen . Broodjes lekker wel opmerkingen lezen . Bestelling was fout, maar al goed was het lekker .
12 nov 2022 om 14:34 ETEN LEKKER ! LEVERING VOLGENS AANGEGEVEN TIJD
26 sep 2022 om 13:18 Gewoon top!
4 jul 2022 om 14:01 Lekkere broodjes Levering was correct volgens het gevraagde tijdstip. voor herhaling vatbaar.